fredag den 22. januar 2010

Tiger Woods på sexafvænning?


Det kommer nok ikke som et chok, at det første offentliggjorte foto af Tiger Woods efter hans meget omtalte ulykke er et rigtig godt og grundigt grynet et af slagsen. I løbet af blot et par uger lykkedes det for verdens i særklasse bedste golfspiller at gå fra at fremstå som den reneste af alle rene sportsmænd til at være et rendyrket sexmonster, der efter alt at dømme har haft sex med alle de kvinder, han nogensinde er blevet set sammen med - sådan lidt ligesom vi også troede om David Beckham. Derfor har vi ikke set noget til ham siden.
Nu er dette foto så dukket op i National Enquirer, og efter sigende skulle det være Tiger Woods uden for en sexafvænningsklinik i Mississippi.
Lad os for det første konstatere, at hvis Tiger Woods er et eller andet sted i Mississippi, så skal de såkaldte papparazzi nok finde ham. De er fuldstændig skånselsløse og går i kødet på alle og enhver for at få det rigtige foto. Én eller anden burde udstyre de her karle med kevlar-veste og camouflagehjelme og sende dem ind i Afghanistans bjerge, for hvis nogen i denne verden kan finde Bin Laden, så er det dem.
Det næste jeg tænker på er selve indholdet i historien. De fleste mænd vil nok trække let på smilebåndet, når de får oplysningen om, at Tiger Woods skulle være på sex afvænning. Hvorfor? Fordi teoretisk set lider alle mænd af sexafhængighed.
"Hva' så, Niller. Kan du godt lide sex?"
"Hvad? Sex? Nej, tak, det er ikke noget for mig. Jeg tror, jeg vil læse en bog og så sætte et fuglehus op omme i baghaven. Bare se den pornofilm selv."
Mænd er per definition nogle grisebasser, og det er ikke noget, vi er særligt gode til at skjule. Se selv, hvordan reklamer forsøger altid at appellere til den del af vores hjerne. Og de gør det, fordi det er den alvest mulige fællesnævner - lige der, hvor vi befinder os.
Så når vi hører, ordet 'sexafhængighed', så forkaster vi det med det samme, fordi det lyder som et stort tæppe, man har smidt henover et problem for at undskylde folks dårlige opførsel.
"Undskyld, jeg har været ude og pille ved 23 af dine veinder. Jeg lider af sexafhængighed!"
Det er det samme som med så mange andre laster. Drikker jeg øl? Har jeg nogensinde drukket så mange Tuborg, at jeg har været hamrende vissen hele aftenen? Ja da! Men det betyder ikke, at jeg er alkoholiker. Jeg er fuldt ud klar over, at alkoholisme kan være et meget seriøst problem. Hver dag bukker mange mennesker under for netop den last verden over, og jeg har oplevet alkoholisme meget tæt på. Så det forstår jeg fuldt ud.
Tilsyneladende er sexafhængighed også et virkeligt problem, og hvis disse hændelser har ført Tiger til Mississippi, så er det nok, hvor han bør være. Men der er ikke mange mennesker ude i den virkelige verden, der bare vil acceptere den forklaring. Masser af eksperter har allerede udtalt sig om Tigers situation, og de fleste er enige om, at dette ikke er et sexafhjængigheds-problem - det er et troskabs-problem.
Sorry, Tiger! Det lyder simpelæthen bare som om, du endelig er blevet taget i at have været en grum gris, og nu har du så valgt at indrømme, du er 'sexafhængig', så folk igen kan begynde at have lidt medlidenhed med dig.
Duer ikke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.