onsdag den 3. februar 2010

Hvem? Hvad? Hvor?


Matt Leinart i aktion.

Kurt Warners farvel i Arizona har sat godt gang i spekulationerne omkring, hvem der mon skal afløse ham. De fleste eksperter enige om, at Cardinals har et hold, der er godt nok til også næste år at kaste sig ind i kampen om en plads i slutspillet, men hvor nogen mener, det var Kurt Warner, der var nøglen bag Cardinals succes, så mener andre, at hele holdet bragte dem ind i rampelyset.

Hvad enten Cardinals har reddet på skuldrene af fantastiske Kurt Warner eller ej, så er det et faktum, at han efterlader et vacuum, når han ikke længere er at finde bag centeren.Men hvem er så manden, der skal afløse ham? Er det Matt Leinart, som Cardinals draftede som fremtidens mand i 2006. Hos USC havde han vundet Heismann Trophy og sammen med Reggie Bush (Saints) og LenDale White (Titans) var han en næsten ustoppelig angrebsmaskine. Men han er bare ikke rigtig slået igennem hos Cardinals. Så tør de satse på ham?

I et interview med Mike Green og Mike Golic i ESPN's radioshow "Mike and Mike in the morning" sagde Warner, at han godt kunne forstå, at det var svært at bedømme, hvorvidt Leinart var klar. Men mens alle eksperterne har sagt, at Leinart aldrig har set ud til at kunne tage det endelige skridt op på podiet, så var Warnet mere fair. Han sagde, at det skulle blive interessant at se, hvordan Leinart ville klare sig i et system, der var bygget op ud fra hans styrker, fremfor at se ham i et system, der var bygget op efter Warners styrker. Og det er en pokkers god pointe. Og et smukt uppercut til eksperterne. Vi kommer til at savne Warner.

Skulle Cardinals beslutte sig for ikke at ville bruge Leinart som starter, så skal de allerede nu ud og finde en erstatning for Warner. Her vil det være meget naturligt at skue mod Philadelphia, som har ikke en, ikke to, men hele tre quarterbacks, der alle har et sølle år tilbage af deres kontrakt. De er simpelthen nødt til at skille sig af med mindst en af dem, hvis de ikke skal punge mere ud, end de har råd til. Og nu er det tilfældigvis sådan, at den startende quarterback hos Eagles, Donovan McNabb, har et hus i Arizona. Ja, faktisk bor han tre huse fra Arizona Cardinals head coach, Ken Whisenhunt. Det der udtryk med, at der er noget, der ligger lige til højrtebenet, har næppe passet bedre end her.

Men hvad med Michael Vick? Michaek Vicj var manden, der fik hele Atlanta op og ringe, da han som halvt quarterback, halvt running back førte Falcons frem til storhed, de ikke rigtig havde kendt til før. Og det var ham, der smed hele sin karriere væk, efter at have været ligaens ansigt udadtil, da han blev afsløret som manden bag en stor og modbydelig ring af mennesker, der arrangerede hundekampe og misbrug af dyr. To år i fængsel sendte ham tilbage til NFL's stenalder. Før sæsonen, der netop er ved at slutte, bev han så hyret af Philadelphia Eagles som en slags 3. quarterback, der kunne noget specielt. Og mod netop Atlanta i grundspillet scorede han faktisk to touchdowns, et på løb og et på kast - og publikum hyldede ham i Atlanta.

Cardinals vil ikke hyre Vick. De kan ikke bruge ham og hans spillestil. Men det kan Buffalo Bills og deres nye træner Chan Gailey. Mange siger, at Vick ryger til St. Louis Rams. Gættet går på, at de vil tage Ndamukong Suh fra Nebraska i 1. runde og så handle sig til Vick. Det tror jeg ikke. De vil med al sandsynlighed udskifte Marc Bulger, men de vil gøre det i draften. Jeg tror, de vælger Jimmy Clausen fra Notre Dame, og så må Vick et andet sted hen - hvis han da overhovedet vil rejse. Så derfor er mit bud følgende:

Hvis McNabb er til at lokke væk fra Philadelphia, så vil han tage til Arizona. Kevin Kolb vil overtage roret i Philadelphia, og måske vil Eagles igen kigge på nu 40 år gamle Jeff Garcia som backup. Ellers er Garcia også et godt bud til Cardinals. Og så ryger Vick nok til Buffalo.

Resultat Cardinals:
McNabb vil kunne hjælpe Cardinals til endnu en plads i slutspillet og måske endda med et flot resultat.
Leinart skal have meget hjælp for at vinde NFC West foran et stadigt stærkere San Francisco.
Jeff Garcia hos Cardinals vil være en nødløsning, der ikke vil hiolde i længden, og skader vil med al sandsynlighed alligevel ende med at sende Leinart ind på posten.

Resultat Rams:
Hvis de vælger Ndamukong Suh, vil det styrke et i forvejen godt forsvar, men det vil ikke hjælpe et håbløst angreb, hvor der er brug for noget beskyttelse og en ny quarterback, so den fantastiske running back Steven Jackson kan nå op på de højder, hvor han hører hjemme. Vælger de Suh, vil Jimmy Clausen højst sandsynligt ryge til Seattle, og det vil være et godt match. SÅ kan Matt Hasselbeck ryge til St. Louis eller måske til Arizona???

Resultat Bills:
Hvis Michael Vick ryger til Buffalo, kunne det være rigtig interessant, hvis de også beholder Terrell Owens. Den match vil jeg meget gerne se.

Imens kigger alle mod Arizona...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.