mandag den 21. februar 2011

Carmelo Anthony alligevel på vej til New York?


Carmelo Anthony kan ende i New York, i New Jersey eller blive i Denver

NBA-kommissær David Stern var søndag stærkt imod at skulle lade årets All-Star kamp blive 'forstyrret' af nyheder om store nyheder om klubskifter. Derfor er både Denver Nuggets og New York Knicks lidt stille her ovenpå kampen, der blev spillet i det legendariske Staples Center i Los Angeles, hvor hjemmebane-drengen fra Lakers, Kobe Bryant dominerede og første West til sejr over East.

Lige siden Denvers i særklasse bedste spiller for et par måneder siden meldte ud, at han var meget åben over for et klubskifte, har klubber med store ambitioner cirklet om den varme grød. Og mens de i Miami har nydt godt af Dwayne Wades nye holdkammerater LeBron James og Chris Bosh, så har der mest af alt været misundelse at spore i klubberne lige under de bedste: Miami Heat, Los Angeles Lakers og Boston Celtics. Chicago Bulls ved, der er på rette spor uden en Carmelo Anthony, og især New York Knicks, New Jersey Nets og Los Angeles Clippers har vist interesse.

Nuggets har takket nej
Clippers var vel aldrig et seriøst bud, og derfor har medierne også koncentreret sig om interessen fra Nets og Knicks. Nets russiske ejer, Mikhail Prokhorov har sendt flere tilbud af sted, men Nuggets har hver gang takket nej. Det resulterede i, at Prokhorov for en måneds tid siden kategorisk afviste, at Nets nu længere ville forsøge at erhverve sig Anthony.

Tilbage har stået gentagne tilbud fra New York Knicks, der meget gerne vil have en makker til deres seneste 'kup', Amar'e Stoudemire, som de i sommer erhvervede fra Phoenix Suns. Knicks trænger noget så voldsomt til at vende tilbage til deres storhedsdage, da en spiller som Patrick Ewing var dominerende.


Stadig en Nugget

Det seneste tilbud går på følgende: Nuggets sender Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Shelden Williams og Anthony Carter eller Renaldo Balkman til New York. Knicks sender så Raymond Felton, Wilson Chandler, Danilo Gallinari, Timofey Mozgov og Eddy Curry til Denver sammen med mindst et first-round draft pick.

Efter All-Star kampen, hvor Carmelo Anthony også var på det vindende hold, udtalte han:

"Jeg har ikke talt med nogen fra Denver Nuggets-organisationen i dag. Som tingene står, er jeg derfor stadig en Nugget."

Deadline torsdag
Hvad han undlod at gøre opmærksom på var, at han sent lørdag aften mødtes med Mikhail Prokhorov samt Nets medejer Jay-Z og Nets general manager Billy King. Før kampen søndag, blev Prokhorov spurgt, om han havde hørt nogle nyheder om en ny kontrakt for Carmelo Anthony. Han svarede:

"Jeg er ligeglad," og holdt derved fast i sin tidligere udmelding.

Torsdag er der deadline på handel med spillere før sæsonafslutningen. De seneste 14 dage har Carmelo Anthony spillet sublimt for Denver Nuggets. Han har endda givet udtryk for, at han har det godt i Denver. Samtidig ved vi, at Denver Nuggets ikke er helt tilfreds med den pakke, Knicks har tilbudt.

Arbejder godt under pres
Boksebolden i selskabet er naturligvis Carmelo Anthony. Men tilsyneladende arbejder han godt under pres. Så længe han spiller så godt, bliver han ikke mindre værd. Og mens Nuggets har 32 sejre og 25 nederlag, så kunne Knicks godt bruge lidt hjælp med 28-26. Ingen tror på, de for alvor kan true nogle af de store i øst, men de kan komme tættere på med Anthony.

Så hvad hvis klubben siger okay, hvad vil så være det bedste for ham? At blive hos Denver, hvor han lige nu med 13.970 point er den tredjemest scorende spiller i holdets historie? At finde en aftale med New Jersey Nets og bliver ansigtet udadtil, når holdet snart flytter til Brooklyn? Eller at tage til Knicks i New York, hvor han måske kan blive den brik, holdet mangler for at nå det sidste skridt op på rangstien?
Vi ved meget mere i morgen. Og torsdag er det hele måske bestemt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.